0492-340252

Winkelwagen

geen items
Totaal:
€ 0,00
OVER ONS

 

 

Kopieermachine.nl is een nieuwe online partij op de markt van afdrukapparatuur ( printers en multifunctionals ) , voor Nederland en Belgie.

 

Middels dit online platform biedt Kopieermachine.nl afdrukapparatuur tegen de scherpst mogelijke prijs.

 

De meeste printers en multifunctionals kunnen al met 1 werkdag worden uitgeleverd.

 

Kopieermachine.nl biedt voor de wat grotere machines naast koop ook de optie voor lease. Hierdoor hoeft u niet te investeren en kunt u direct aan de slag tegen een scherp maandtarief.

 

De afdrukapparatuur van Konica Minolta wordt geleverd in combinatie met een all-in serviceovereenkomst , zodat u geen enkel risico loopt en altijd gegarandeerd bent van de laagste afdrukprijs.

 

Kopieermachine.nl is EXECUTIVE partner van OKI. Wij bieden zeer scherpe prijzen op alle losse afdrukapparatuur , zoals printers en multifunctionals, alsmede het totale assortiment matrixprinters . Daarnaast bieden wij de volledige lijn OKI Executive machines op basis van een all-in serviceovereenkomst waarmee wij u de scherpste afdrukprijzen kunnen bieden.


Kopieermachine.nl bestaat uit een klein team van gedreven mensen, met grote deskundigheid in het printervak. U wordt professioneel geholpen met al uw vragen of onduidelijkheden, direct  via mail ( info@kopieermachine.nl ) of chat.

 

<